Kestävät ja näkyvät heijastimet pimeille illoille

Olen huomannut, että käsitöitä tehdessä, nälkä kasvaa syödessä. Aina herää ajatus jostain uudesta tekniikasta, jota täytyy päästä testaamaan. Punomalla saa tehtyä ihania erilaisia käsitöitä, mahdollisuudet ovat rajattomat. Syksyllä tulee aina ajankohtaiseksi heijastinten valmistaminen.  Nämä ovat olleet myös kivoja lahjoja silloin, kun haluaa antaa jotain hyödyllistä lahjaksi. Näitä on tullut tehtyä niin lähipiirille, kuin päiväkodin tädeillekin esim. joululahjaksi. 



Kuka tietää tilanteen, kun laitat uuden heijastimen takkiin kiinni ja se on jo kadonnut parin päivän päästä? Helposti naru katkeaa, kun se jää jonnekin kiinni. Tai sitten hakaneula on auennut vahingossa, niin uusi heijastin on kadonnut sen sileän tien? Tähän löytyy yksi kätevä, ja niin ihana ratkaisu. Punotut heijastimet avainrenkaalla!

Kiinnitin punoksen kiinni renkaaseen niin se ei pääse putoamaan. Renkaan saa myös kätevästi vetoketjuihin ja laukkuihin kiinni, niin ne eivät pääse putoilemaan ollenkaan. Punoksesta tulee vahvaa, kun sen tekee hamppunarusta, joten se ei katkea niin helposti käytössä ja erilaisilla helmikoristeilla saa tehtyä oman näköisen, persoonnallisen heijastimen.



Kunnon heijastimille löytyy käyttöä takuuvarmasti. Meillä on ollut näitä aina lasten haalareissa, repuissa, omissa vaatteissa ja laukuissa kiinni. Sekä myös esim. lastenrattaissa roikkumassa.





Niinhän sitä sanotaan, että heijastin on halvin henkivakuutus ja se on täysin totta! Ja ovat vielä niin kauniitakin. Lapset rakastavat näitä ja pitävät niitä mielellään vaatteissaan kiinni.


Olethan muistanut laittaa jo omaan takkiin ja varsinkin lapsille heijastimet tälle syksylle? <3

Kommentit

Suositut tekstit